Home > Recepten > Wraps met kip curry

voor 2 personen Ingrediënten

  • 1 kippenfilet
  • 1 koffielepel currypoeder
  • 1 soeplepel peterselie
  • 20 g Becel bakken & braden
  • 130 g kikkererwten in blik
  • versgemalen peper
  • 20 g Becel Gold
  • zout
  • 0,5 groene appel
  • 0,25 komkommer
  • 4 kleine wraps

Variaties: Deze wrap met kip curry is ook lekker met scampi ipv kip! Halveer de scampi dan wel voor het bakken.

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor wraps met kip curry

  1. Snijd de kip in kleine blokjes en bak deze met de curry en de peterselie goudbruin in Becel bakken & braden. Voeg de helft van de kikkererwten toe, kruid met peper en zet opzij.
  2. Meng de Becel Gold met de rest van de kikkererwten. Kruid met peper en zout en zet opzij.
  3. Snijd de appel en de komkommer in kleine schijfjes.
  4. Leg alle ingrediënten op uw wraps en rol strak op.

Smakelijk!

Tip: Wil je hier een lijnvriendelijk broodje van maken, gebruik dan Becel Light Vloeibaar voor het aanbakken van de kippenreepjes of scampi. Becel Light Vloeibaar bevat bovendien 3x meer omega 3 dan olijfolie.