Home > Recepten > Turks broodje met knoflook-tomatenspread en komkommer

voor 4 personen Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1 el tomatenketchup
  • 3 el Becel pro-activ
  • 1 geroosterde paprika (pot)
  • 0,25 komkommer
  • 0,5 klein Turks brood
  • 8 plakken rosbief
  • 2 el fijngesneden muntblaadjes

Bereidingswijze (voor 4 porties)

voor turks broodje met knoflook-tomatenspread en komkommer

  1. Pel en pers de knoflook en meng met de ketchup. Roer er de Becel pro-activ en peper naar smaak door. Spoel de paprika af onder stromend water, laat uitlekken en snijd in dunne repen. Was en snijd de komkommer in plakjes.
  2. Snijd het brood in punten en snijd deze open. Bestrijk het brood met de knoflook-tomatenspread. Verdeel er de rosbief, de repen paprika, de komkommer en peper naar smaak over. Garneer met de munt en sluit de broodpunten. Serveer direct.

Smakelijk!