Home > Recepten > Toast met grijze garnalen

voor 2 personen Ingrediënten

  • 20 g Becel omega3 plus
  • 2 ansjovisfilets
  • 2 geroosterde sneetjes boerenbrood
  • 4 blaadjes gewassen sla
  • 1 fijngeraspte wortel
  • 0,25 komkommer in fijne schijfjes gesneden
  • 1 hardgekookt ei
  • 120 g krabvlees
  • 100 g gepelde grijze garnalen
  • versgemalen peper
  • versgemalen zout
  • 2 partjes citroen

Variaties: Voor een volle, romige smaak en toch al het goede van Becel kan je Becel Omega 3 Plus vervangen door Becel Gold.

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor toast met grijze garnalen

  1. Meng de Becel Omega 3 Plus met de ansjovis en besmeer de toasts met de bereiding.
  2. Beleg het brood met de blaadjes sla, de geraspte wortel, de schijfjes komkommer en de plakjes hardgekookt ei. Voeg de stukjes krab en de grijze garnalen toe en kruid rijkelijk met peper en zout. Geef de citroen erbij.

Smakelijk!

Tip: Serveer met knapperige groenten: kerstomaatjes, bloemkool, wortel, komkommer,...