Home > Recepten > Pistolet met peterseliespread, zalm en ei

voor 4 personen Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 3 el fijngesneden platte peterselie
  • 0,5 el limoensap
  • 2 el Becel pro-activ
  • 4 bruine pistolets
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 2 el crème fraîche light

Bereidingswijze (voor 4 porties)

voor pistolet met peterseliespread, zalm en ei

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze (met een eiersnijder) in plakjes.
  2. Roer 1½ eetlepel peterselie met het limoensap en peper naar smaak door de Becel pro-activ. Snijd de pistolets open en bestrijk ze met de fijngesneden platte peterselie. Verdeel de zalm en de eieren erover. Garneer met de crème fraîche en de rest van de peterselie.

Smakelijk!