Home > Recepten > Hartige dubbeldekker

voor 4 personen Ingrediënten

  • 12 sneden notenbrood
  • Becel Light
  • 8 plakken rosbief
  • 2 rode uien
  • eikenbladsla
  • rucola
  • Becel Koolzaadolie

Bereidingswijze (voor 4 porties)

voor hartige dubbeldekker

  1. Besmeer het notenbrood met Becel Light. Snij de ui in fijne ringen.
  2. Beleg 4 sneden brood met een plak rosbief, wat uiringen en eikenbladsla.
  3. Leg er 4 sneetjes notenbrood op en beleg ook deze met rosbief, uiringen en eikenbladsla. Leg de laatste 4 sneetjes brood er met de Becelkant naar beneden bovenop. Zet eventueel vast met een lange prikker.
  4. Maak op 4 borden een bedje van rucola, aangemaakt met een beetje Becel Koolzaadolie. Leg de sandwiches erop en serveer.

Smakelijk!