Home > Andere producten > Becel Koolzaadolie
Becel Koolzaadolie
Product

Becel Koolzaadolie

De eerste persing heeft als voordeel dat enkel het beste en zuiverste uit koolzaad wordt gehaald. Becel gebruikt daarvoor een natuurlijke methode waarbij de behandeling de belangrijke vitamines en voedingsstoffen optimaal bewaart.

  • Natuurlijke olie.

  • Van nature rijk aan omega 3 en mono-onverzadigde vetzuren. 

  • Geschikt voor warme en koude gerechten. 

  • Niet geschikt voor frituren. 

  • Bewaaradvies: op een koele, donkere plaats bewaren.

Ingrediënten

koolzaadolie

Voedingswaarde

  Per 100g Per portie** %* Per portie**
Energie 3400 kJ/830 kcal 340 kJ/85 kcal 4%
Vetten waarvan 92 g 9 g 13%
- verzadigde 10 g 1 g 5%
- enkelvoudig onverzadigde 36 g 3,5 g
- meervoudig onverzadigde 46 g 4,5 g
Koolhydraten <0,5 g <0,5 g <1%
- waarvan suikers <0,5 g <0,5 g <1%
Eiwitten <0,5 g <0,5 g <1%
Zout <0,013 g <0,013 g <1%
Vitamine E 28 mg 2,8 mg
Omega 3 (alfa-linoleenzuur) 6 g 0,6 g

* % van de Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal)
** 1 portie = 10 g
*** DRI = Dagelijkse Referentie Inname

Lekker recept